Ons bedrijf

Ruinemans Auto’s is een universeel autobedrijf in Wolvega. We staan bekend om onze persoonlijke service en vakmanschap en beschikken over een vakkundig team dat u graag voorziet van advies.

Mercedes, BMW en MINI
Wij zijn gespecialiseerd in de merken Mercedes, BMW en MINI. Doordat wij werken met originele onderdelen en geavanceerde apparatuur kunnen wij onderhoud verzorgen op dealerniveau.

Ruinemans Auto's is gespecialiseerd in BMW, Mercedes en MINI

BOVAG
Ook zijn wij aangesloten bij de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn.

Historie
Ruinemans Auto’s is opgericht door Joop Ruinemans in 1980. Sinds de oprichting is het bedrijf gevestigd aan de Nijverheidsstraat 5 in Wolvega. Joop besloot door zijn ervaring in de autowereld zich al snel te specialiseren in het merk Mercedes.

In 2013 werd het autobedrijf overgenomen door Redney Lodewijks. Na jaren te hebben gewerkt bij BMW en MINI dealer De Beier vond Redney dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond hij in Ruinemans Auto’s. Na vier jaar kwam de broer van Redney, Toby Lodewijks, als monteur in dienst. Hij nam jarenlange ervaring mee van het merk Mercedes door zijn tijd bij Mercedes dealer Wensink.

Redney en Toby zijn als kinderen opgegroeid tussen de auto’s, doordat vader een garage aan huis had. Ze zijn dan ook niet anders gewend en auto's hebben voor de mannen geen geheimen. In de afgelopen jaren heeft Redney zijn passie en kennis in het bedrijf gestopt, wat heeft geleid tot een vakkundig team, goede en laagdrempelige service en een eerlijke prijs. Zowel oude als nieuwe klanten komen met een goed gevoel naar Ruinemans Auto’s. Bovendien is ook de oude eigenaar, Joop, nog steeds vaak te vinden in de showroom.

Wij verwelkomen u graag aan de Nijverheidsstraat 5 in Wolvega. De koffie staat klaar!

Team Ruinemans Auto's